Pentru ca pe A2 faci 5 ore pana la mare, bucurestenii petrec weekendul asta la Pitesti

Written by on 15/06/2019

Autoritatile au dezamgait din nou si s-au apucat sa repare autostrada Soarelui chiar la debutul sezonului estival. Cozile sunt imense iar soferii se plang ca ajung sa faca chiar si cinci ore pana la mare. Drept urmare bucurestenii s-au bulucit toti pe cealalta autostrada si-si vor petrece acest weekend prelungit la Pitesti, o importantă destinatie turistica pentru orice sezon.

„Ti așteptăm cu drag pe turistii veniti din Bucuresti, azi dimineată am avut o sedintă extraordinara a Consiliului Local unde am cerut tuturor agentilor economici să dubleze preturile ca să ne încadram în cerintele turistice și de agrement. Asiguram aceleași facilităti ca pe litoral, respectiv mancare, ceva locuri de parcare dar nu peste tot, manele și am vorbit si cu un nepot sa aduca niste gigi”, a declarat primarul orașului, Cornel Ionica.

Doritorii de baie se pot scalda in fântana arteziană din centrul orasului, o investitie cu beculețe care a costat două milioane de euro, primarul promitand că va baga si doi delfini acolo. Călătorii pot vizita numeroase obiective turistice din zona cum ar fi:


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist