dedicatii-live

Prin intermediu acestei pagini, va oferim posibilitatea de a trimite in mod GRATUIT moderatorului din emisie dedicatiile si preferintele muzicale spre a fii citite, respectiv difuzate pe postul online (Fun FM Bucuresti).

Se pot lua dedicatii si preferinte muzicale prin telefon, daca moderatorul specifica acest lucru, numarul fiind afisat in player-ul in care ne ascultati (Ex: Winamp, Vlc Media Player, Bs. Player). Sau este anuntat pe post de catre acesta.

Tot odata dorim sa va informam ca in momentul in care sunati in legatura directa, fiti atenti ce numar de telefon este anuntat de catre Moderatorul din Emisie ori afisat in player-ele in care ascultati Fun FM Bucuresti, dat fiind faptul ca la Fun FM Bucuresti, emisiunile Live sunt moderate de mai multe persoane, iar fiecare moderator sa aibe propriul numar de telefon pentru Dedicatii si Mesaje in Direct.

Atentie ! Cand trimiteti o dedicatie va rugam ca aceasta sa fie scris cat mai citet, fara prescurtari, greseli gramaticale, injurii, jigniri pentru a usura munca moderatorului si a putea fii citite corect si complet. Aveti dreptul sa cereti decat O PREFERINTA MUZICALA pe emisie si nu incercati sa abuzati de aceasta sectiune deoarece puteti fi banati sau blocati temporar..

Current track

Title

Artist